Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Glorie van Holland 1
3371 NL Hardinxveld-Giessendam
06 14679563 - info@scheepvaartbedrijfbto.nl
  • Baggerwerk
  • Transport
  • Overslag
Green innovation makes the future!

 

Nieuws

Nieuwsgierig naar wat Scheepvaartbedrijf B.T.O. allemaal doet en meemaakt? Volg ons nieuws en kijk eens op onze pagina op Facebook. Wij houden je graag op de hoogte en bieden je inspiratie en tips voor meer resultaat. 

 
Actueel - Groot onderhoud voor kraanschip Nooitgedacht

Groot onderhoud voor kraanschip Nooitgedacht

In week 12 t/m 16 van 2022 is er groot onderhoud gepleegd aan het kraanschip Nooitgedacht. Dit heeft plaatsgevonden op scheepswerf Hoogerwaard in Rotterdam. Hierbij zijn de beunvloer en het vlak vernieuwd. Ook is de zandgoot vernieuwd. Dit alles maakte het tot een grote klus wat in zeer korte tijd is geklaard. We hopen dat het kraanschip door deze vernieuwingen nog jaren werk kan verzetten.    

 
Actueel - Baggerproject Maassluis

Baggerproject Maassluis

07-02-2022 | De afgelopen weken heeft Scheepvaartbedrijf B.T.O. een mooi project uit mogen voeren in de haven van Maassluis. De haven ter hoogte van de gemeentewerf en scheepswerf De Haas Maassluis was aan de beurt om uitgebaggerd te worden.

 
Actueel - Nieuwe Stage V voortstuwingsmotor voor de ms Tyda-Kyra

Nieuwe Stage V voortstuwingsmotor voor de ms Tyda-Kyra

12-10-2021 | Scheepvaartbedrijf B.T.O. kijkt terug op een zeer geslaagde motor inbouw van de Tyda-Kyra.

 
Actueel - Baggerwerk 1e Jachthaven Dordrecht

Baggerwerk 1e Jachthaven Dordrecht

17-03-2021 | Het kraanschip Nooitgedacht heeft afgelopen week (08-03-2021 tot 12-03-2021) de 1e Jachthaven van Dordrecht uitgebaggerd. De jachthaven is de afgelopen 40 jaar niet uitgebaggerd, daarom was het nodig om de haven weer op de juiste diepte te brengen. In opdracht van Gemeente Dordrecht hebben we dit mooie project kunnen uitvoeren.

 
Actueel - Scheepvaartbedrijf B.T.O. heeft zijn vloot uitgebreid

Scheepvaartbedrijf B.T.O. heeft zijn vloot uitgebreid

27-08-2020 | Scheepvaartbedrijf B.T.O. heeft zijn vloot uitgebreid met het motorbeunschip Eendracht. Dit schip zal voornamelijk in eigen beheer bagger vervoeren. Daarnaast zal het ook in gezet worden voor het vervoer van zand- en grindtransport.

 
Actueel - B.T.O. in beeld

B.T.O. in beeld

27-02-2020 | Het is een gevleugelde uitdrukking: het is 'schipperen'. Maar voor schippers is het door de aanhoudende harde wind deze winter echt schipperen. Het baggerschip Nooitgedacht heeft al meerdere keren het werk moeten stopzetten. Ook is het voortdurend schakelen en het werkschema aanpassen.

 
Actueel - B.T.O. aanwezig bij Baggerfestival 2019

B.T.O. aanwezig bij Baggerfestival 2019

03-06-2019 | Scheepvaartbedrijf B.T.O. vof is gevestigd in het baggerdorp Sliedrecht. Daarom doet B.T.O. mee met het Baggerfestival 2019. Van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op onze vloot en vooral bij het innovatieve kraanschip Nooitgedacht.