Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Glorie van Holland 1
3371 NL Hardinxveld-Giessendam
06 14679563 - info@scheepvaartbedrijfbto.nl
  • Baggerwerk
  • Transport
  • Overslag
Green innovation makes the future!

 

Baggerproject Maassluis

 

De afgelopen weken heeft Scheepvaartbedrijf B.T.O. een mooi project uit mogen voeren in de haven van Maassluis. De haven ter hoogte van de gemeentewerf en scheepswerf De Haas Maassluis was aan de beurt om uitgebaggerd te worden.

Begin januari startte Scheepvaartbedrijf B.T.O. met een nieuw baggerproject in Maassluis. De haven van Maassluis is om de paar jaar aan de beurt om grondig uitgebaggerd en opgeschoond te worden. Hiervoor werd het kraanschip Nooitgedacht ingezet. Beunschip Eendracht werd ingezet om de verontreinigde bagger af te voeren naar het slufterdepot.

De haven van Maassluis is een smalle haven, waardoor het een uitdaging is om achterin de haven te kunnen baggeren. Het was een secuur karwei om kraanschip Nooitgedacht achterin de haven te krijgen bij de scheepswerf De Haas Maassluis. De haven is te smal om met kraanschip Nooitgedacht en beunschip Eendracht naast elkaar te liggen. Hierdoor kon er niet direct geladen worden in het beunschip, maar moest eerst het kraanschip geladen worden en daarna moest de bagger overgeslagen worden in het beunschip.

In totaal is Scheepvaartbedrijf B.T.O. vier weken bezig geweest om de haven op te schonen en op diepte te brengen. We kijken terug op een mooi en geslaagd project!

Direct contact
Baggerproject Maassluis - Baggerproject Maassluis

Foto impressie

  • Baggerproject Maassluis - Afbeeldingen
  • Baggerproject Maassluis - Afbeeldingen
  • Baggerproject Maassluis - Afbeeldingen
  • Baggerproject Maassluis - Afbeeldingen