Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Glorie van Holland 1
3371 NL Hardinxveld-Giessendam
06 14679563 - info@scheepvaartbedrijfbto.nl
  • Baggerwerk
  • Transport
  • Overslag
Green innovation makes the future!

 

Aanwinst MBS Eendracht

 

27-08-2020 | Scheepvaartbedrijf B.T.O. heeft zijn vloot uitgebreid met het motorbeunschip Eendracht. Dit schip zal voornamelijk in eigen beheer bagger vervoeren. Daarnaast zal het ook in gezet worden voor het vervoer van zand- en grindtransport.

 

Op 27-08-2020 heeft scheepvaartbedrijf B.T.O. zijn vloot uitgebreid met het beunschip Eendracht. B.T.O. is op zoek gegaan naar een beunschip wat goed onderhouden is en ook geschikt is voor de toekomst. Hierbij speelt vooral het milieu een belangrijke rol. Met dank aan makelaar Verschoor Nautiek uit Hardinxveld-Giessendam hebben wij het beunschip Eendracht gekocht. P. Verschoor heeft bemiddeld tussen beide partijen, waardoor we tot een mooie overeenkomst zijn gekomen.

Familie Hoogmoed heeft met hart en ziel ruim 55 jaar op de Eendracht mogen varen. Ze kijken terug op een mooi leven op het schip en gaan nu genieten van hun rust en pensioen.

 

 

De Eendracht zal voornamelijk ingezet worden voor het vervoer van verontreinigde bagger. Daarnaast zal het beunschip ingezet worden voor het vervoer van zand, grind en andere bouwmaterialen. Het beunschip heeft een lengte van 68,94 meter en een breedte van 7,33 meter, met daarbij een beuninhoud van 485 kuub. Door deze geringe afmetingen kan het beunschip op kleine loslocaties komen.

 

 

 

Direct contact
Scheepvaartbedrijf B.T.O. heeft zijn vloot uitgebreid - Scheepvaartbedrijf B.T.O. heeft zijn vloot uitgebreid