Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Scheepsvaartbedrijf B.T.O.
Havenstraat 25
3361 XD Sliedrecht
06 53837723 / 06 14679563 - info@scheepvaartbedrijfbto.nl
  • Baggerwerk
  • Transport
  • Overslag
Green innovation makes the future!

 
Over ons - Over ons

Over ons

GESPECIALISEERD IN BAGGERWERK, TRANSPORT EN OVERSLAG

 

Wij streven naar een duurzame en milieubewuste bedrijfsvoering!

Green

In het begin

Scheepvaartbedrijf B.T.O. is ontstaan in 1996 toen dhr. W. Mijnster en mevr. F.T. Mijnster het beunschip Nooitgedacht gekocht hebben. Ze voeren samen onder de naam VOF W & F.T. Mijnster. 

Er werd hoofdzakelijk zand vervoerd, maar het vervoer van grind en andere grondsoorten kwam ook regelmatig voor. Het vaargebied van de Nooitgedacht was voornamelijk Nederland, België en Duitsland. 

 

Van man/vrouw firma naar V.O.F.

In het jaar 2002 is mevr. F.T. Mijnster aan de wal gegaan en is het beunschip Nooitgedacht omgebouwd tot kraanschip. Er kwam een Hitachi kraan op te staan en er werden 2 spudpalen geplaatst op het schip. De firma werd uitgebreid door een compagnon en het bedrijf ging verder onder de naam VOF Scheepvaartbedrijf B.T.O. Na een goede samenwerking van 4 jaar, is de compagnon uit het bedrijf gestapt en verder gegaan voor zichzelf. Het bedrijf bleef bestaan met W. Mijnster als directeur.

 

Uitbreiding v.o.f. en Bedrijfsontwikkeling

In 2012 kwam zoon J.A. Mijnster aan boord van de Nooitgedacht en hij is in 2014 in het bedrijf gekomen als 3e firmant. Het bedrijf is verder gegaan onder de naam Scheepvaartbedrijf B.T.O. vof. Sinds 2012 is het bedrijf gegroeid en is er een ondersteuningsvaartuig bij gekomen, de Tyda-Kyra. Ook is de vloot uitgebreid met 2 elevatorbakken die ingezet worden voor klein werk. Op 27-08-2020 is de vloot wederom uitgebreid met het beunschip Eendracht

 

Scheepvaartbedrijf B.T.O. is en blijft, ook in de toekomst voor u klaar staan. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.

 

Direct contact
  • Over ons - Geschiedenis
  • Over ons - Geschiedenis
  • Over ons - Geschiedenis
Over ons - NIWO

Verontreinigde stoffen

Ingeschreven bij NIWO (lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen). Ten behoeve van verontreinigde bagger is onze vloot uitgerust met overdruk systeem, airconditioning en zijn de schepen voorzien van een schone/vuile overgang. Deze 'sluis' is voorzien van een douche en omkleedgelegenheid.

Onze teamleden
Over ons - W. Mijnster

W. Mijnster

Directeur / Schipper Tyda-Kyra

Over ons - F.T. Mijnster

F.T. Mijnster

Mede-eigenaar VOF

Over ons - J.A. Mijnster

J.A. Mijnster

Directeur / Schipper Nooitgedacht

Over ons - F.W. Mijnster

F.W. Mijnster

Matroos

Over Scheepvaartbedrijf B.T.O.

 

Betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring 
Wij bieden een compleet aanbod van diensten aan: baggerwerken, hijswerkzaamheden, vuilverwerking en verhuur van elevatorbakken.

Met havenbedrijf Rotterdam N.V. als een van onze grote opdrachtgevers verzetten wij veel baggerwerk in het havengebied Rotterdam en omstreken. 

 

Onze visie

Scheepvaartbedrijf B.T.O. blijft groeien op het gebied van baggerwerken en innovatie. Wij, Wijnand Mijnster en Arie Mijnster, zijn er van overtuigd dat het belangrijk is om te blijven vergroenen. De vloot voldoet aan de laatst gestelde milieueisen. Wij geloven: Green innovation makes the future!

 

 

Over ons - Over ons (afbeelding rechts)